دکوراسیون آشپزخانه

از آن‌جا که آشپزخانه قلب هر خانه‌ای محسوب می‌شود و محلی است که تمامی اعضای خانواده در طول روز بارها با آن سر و کار دارند، انتخاب پالت رنگی و ترکیب رنگی‌های جذاب و مناسب برای دکوراسیون آشپزخانه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ چرا که رنگ‌ها در بالا بردن انرژی، روحیه، خلق و خو و اشتهای شما تاثیرگذار بوده و از مهم‌ترین عناصر طراحی داخلی محسوب می‌شوند. در ادامه این مطلب از اکستریم والز، به معرفی چند مورد از خاص‌ترین و شیک‌ترین ترکیب رنگی‌های جذاب برای دکوراسیون آشپزخانه می‌پردازیم.

آشپزخانه زرد و خاکستری

رنگ زرد به عنوان رنگی گرم و سرشار از انرژی، رنگی اشتها آور بوده و یکی از مناسب ترین گزینه‌ها برای دکوراسیون آشپزخانه محسوب می‌شود. استفاده از رنگ خاکستری به عنوان رنگی سرد و خنثی در کنار رنگ زرد، تضاد و تناقض بسیار هیجان انگیز و زیبایی را در آشپزخانه سبب خواهد شد. این دو رنگ به عنوان دو مکمل جذاب در کنار هم، ترکیب جالبی از عناصر گرم و خنک را در آشپزخانه ارائه می‌کنند. رنگ طوسی یا خاکستری، طراوت ظریفی را در محیط به ارمغان آورده و رنگ زرد حسی مثبت و صمیمی را در فضای آشپزخانه شما ایجاد می‌کند.

دکوراسیون آشپزخانه
آشپزخانه زرد و خاکستری

دکوراسیون آشپزخانه

آشپزخانه سیاه و سفید

در طراحی دکوراسیون آشپزخانه، ترکیب رنگ سیاه، که فقدان تمام رنگ‌ها است؛ در کنار رنگ سفید که حضور همه رنگ‌ها می‌باشد؛ باعث ایجاد فضایی کلاسیک شده که هیچ‌گاه از مد نمیفتد. رنگ سیاه، رنگی قدرتمند است که ظاهری پیچیده را در آشپزخانه شما سبب می‌شود و رنگ سفید، محیط آشپزخانه شما را بزرگ‌تر، دلبازتر و روشن‌تر نمایان می‌کند.

دکوراسیون آشپزخانه

دکوراسیون آشپزخانه

آشپزخانه آبی و قهوه‌ای

رنگ قهوه‌ای که یادآور زمین است در کنار رنگ آبی که نشان از آرامش آسمان دارد؛ ترکیبی فوق‌العاده در دکوراسیون آشپزخانه محسوب می‌شود. با استفاده از ترکیب این دو رنگ در آشپزخانه، می‌توانید محیطی روشن، پر انرژی و در عین حال آرامش‌بخش را ایجاد می‌کند. شما می‌توانید کابینت‌ها را به رنگ قهوه‌ای و کاشی‌های دیوار و قالیچه‌ی آشپزخانه را به رنگ آبی انتخاب کنید.

دکوراسیون آشپزخانه

آشپزخانه بژ و بنفش

ترکیب رنگ بنفش، که رنگی مجلل، لوکس و جاه طلبانه است؛ در کنار رنگ بژ که طیفی خنثی، آرام و روشن محسوب می‌شود، آرامش و ظرافت و اصالت را در دکوراسیون آشپزخانه‌تان به وجود می‌آورد. ترکیب این دو رنگ، اغلب در آشپزخانه‌هایی به سبک لاکچری، استفاده می‌شود.

دکوراسیون آشپزخانه

آشپزخانه سفید و صورتی پاستلی

اگر آشپزخانه‌ی کوچکی داشته و قصد دارید آن را به نحوی طراحی کنید که بزرگ و وسیع‌تر به نظر برسد، بهتر است از ترکیب رنگ سفید در کابینت‌ها در کنار رنگ‌های ملایم و پاستلی همچون صورتی پاستلی استفاده کنید. این رنگ‌ها به دلیل بازتاب و انعکاس نور بیشتری که نسبت به سایر رنگ‌ها دارند، محیط را روشن‌‌تر نمایان کرده و جلوه‌ای دلبازتر به آن می‌بخشند. استفاده از مواد و متریال طبیعی همچون کابینت‌ها و کفپوش‌های چوبی، در آشپزخانه‌ای با این ترکیب رنگی، چهره‌ی بسیار خاص و جذابی را در محیط به ارمغان می‌آورد.

دکوراسیون آشپزخانه

دکوراسیون آشپزخانه

آشپزخانه سبز و قهوه‌ای

رنگ سبز به عنوان رنگی زنده و طبیعی، حس و حال طبیعت را به آشپزخانه‌ی شما می‌آورد. ترکیب این رنگ، در کنار کابینت‌های قهوه‌ای از جنس چوب طبیعی، بسیار متمایز و منحصر به فرد جلوه می‌کند.

دکوراسیون آشپزخانه

آشپزخانه قرمز و طوسی

قرمز، رنگی گرم، پرشور و با نشاط است که تحرک و فعالیت را در وجد شما افزایش می‌دهد. این رنگ انرژی موجود در محیط را بالا برده و یکی از جذاب‌ترین و در عین حال هیجان انگیزترین گزینه‌ها برای دکوراسیون آشپزخانه محسوب می‌شود. ترکیب این رنگ تند و گرم، در کنار رنگ خنثی و آرامی همچون طوسی، تغییری شگفت انگیز را در دکوراسیون آشپزخانه‌تان سبب می‌شود.

دکوراسیون آشپزخانه

آشپزخانه طوسی و مشکی

ترکیب دو رنگ مشکی و طوسی، که هر دو رنگ‌هایی خنثی محسوب می‌شوند؛ اغلب در آشپزخانه‌هایی به سبک مدرن، همراه با متریالی مدرن استفاده می‌شود.

دکوراسیون آشپزخانه

آشپزخانه سبز زمردی و صورتی

رنگ صورتی رژ گونه، که رنگی آرام، ملایم و روشن است در کنار رنگ اشرافی، مجلل و با شکوهی مثل سبز زمردی، بسیار جالب و جذاب جلوه کرده و دکوراسیون آشپزخانه‌ی شما را به بهترین شکل ممکن تغییر می‌دهد.

دکوراسیون آشپزخانه

رنگ سفید و نارنجی روشن

رنگ نارنجی نیز همانند رنگ زرد، از مناسب‌ترین رنگ‌ها برای دکوراسیون آشپزخانه بوده و باعث افزایش اشتها و انرژی مثبت در افراد می‌شود. ترکیب این رنگ گرم و آتشین در کنار رنگ سفید، حسی لطیف را برای شما به ارمغان می‌آورد.

دکوراسیون آشپزخانه

سخن پایانی

به طور کلی، آشپزخانه یکی از مهم‌ترین فضاهای داخلی هر خانه محسوب شده و به همین دلیل، میبایست تمام دقت و توجه خود را در انتخاب پالت رنگی مناسب برای طراحی دکوراسیون آن به کار گرفته و یا از یک طراح دکوراسیون داخلی، در این زمینه کمک بگیرید. در این مقاله، چند مورد از بهترین پالت‌های رنگی مناسب برای دکوراسیون آشپزخانه را خدمت شما ارائه کردیم، امید که این مطلب برایتان مفید بوده باشد.

به اشتراک بگذارید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *