سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی

سبک نئوکلاسیک به عنوان یکی از محبوب‌ترین جریان‌های معماری و طراحی دکوراسیون داخلی، از سبک‌های کلاسیک و قدیمی یونان و روم باستان سرچشمه گرفته و الهاماتی از اصول زیبایی شناسی سبک کلاسیک را با استفاده از شیوه‌هایی نوین و مدرن، در طراحی داخلی بازنویسی و بروزرسانی کرده است؛ از این رو، می‌توان این سبک را تلفیقی از سبک کلاسیک و مدرن دانست. این سبک در اواسط قرن هجدهم به عنوان پاسخی در مقابل سبک پر زرق و برق، تجملاتی و تزئینی طراحی داخلی باروک پدید آمد.

آشنایی با سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی، خصوصیات و ویژگی‌های این سبک جذاب!

 

خرید انواع کاغذ دیواری

 

سبک نئوکلاسیک چیست؟ ویژگی‌ها و خصوصیات کلیدی طراحی داخلی نئوکلاسیک

مفهوم نئوکلاسیک، از ترکیب دو واژه‌ی “نئو” به معنای نو و احیا شده و “کلاسیک” تشکیل شده است؛ همانطور که گفته شد، طراحی نئوکلاسیک به کاربرد اصول و قوانین سبک کلاسیک به همراه سبک مدرن، در طراحی داخلی و دکوراسیون منزل اشاره دارد. طراحی داخلی نئوکلاسیک، احساساتی از ظرافت، نظم، تعادل و تقارن را در فضا جاری ساخته و سبب برقراری هارمونی و تناسب بین عناصر کلاسیک و مدرن استفاده شده در فضا می‌شود و از این رو، اصالت و ثبات را با خود به همراه می‌آورد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

کال تو اکشن کاغذ دیواری کربن
کال تو اکشن کاغذ دیواری کربن-موبایل

با وجود تاکید و تمرکز سبک نئوکلاسیک بر ظرافت و پیچیدگی ظاهر فضا، این سبک به اندازه‌ی سبک‌هایی چون روکوکو و باروک برجسته و لوکس نیست؛ طراحی داخلی نئوکلاسیک، مختص به افرادی است که همزمان به سبک‌های قدیمی و جدید علاقه داشته اما دوست ندارند آن‌ها را به طور جداگانه در فضای داخلی پیاده کنند.

آشنایی با سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی، خصوصیات و ویژگی‌های این سبک جذاب!

 

در طراحی داخلی نئوکلاسیک از چه پالت رنگی استفاده می‌شود؟

سبک نئوکلاسیک در طراحی داخلی، غالبا از رنگ‌های محدود در طیف‌های آرامش بخش و ملایم و سایه‌های پاستلی، به منظور ایجاد فضایی با ظاهر تمیز و واضح، مملو از جذابیت بصری فراوان، استفاده می‌کند. به طور کلی، پالت رنگی سبک نئوکلاسیک شامل رنگ‌هایی مانند سفید، خاکستری روشن، کرم، بژ و رنگ‌های پاستلی همچون آبی آسمانی، صورتی روشن و … است.

در مجموع، سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی، به استفاده از رنگ‌های ملایم و خنثی مانند بژ و خاکستری، به عنوان رنگ‌های اصلی و غالب، تاکید داشته و از سایه‌های کم و رگه‌های نازکی از رنگ طلایی، برنز، نقره‌ای و … به عنوان رنگ فرعی و ثانویه، جهت جلوگیری از خسته و بی روح نشان دادن چهره‌ی فضا و همچنین به منظور افزودن حسی لوکس و غنی به محیط، استفاده می‌کند.

آشنایی با سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی، خصوصیات و ویژگی‌های این سبک جذاب!

 

مواد و متریال مورد استفاده در سبک نئوکلاسیک؛ استفاده از مواد با کیفیت و بادوام

همانگونه که پیشتر گفته شد، سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی، تاثیرات دوران کلاسیک را با امکانات و تکنولوژی‌های مدرن ترکیب کرده و از مواد و متریال با کیفیت، لوکس و غنی به منظور افزودن ارزش، تجمل و اصالت به فضا استفاده می‌کند. این سبک از متریالی طبیعی همچون چوب عالی و با کیفیتی از درختان ماهون، گردو و … برای تولید و طراحی المان‌ها و قطعاتی مانند مبلمان، میز و صندلی‌ها و … بهره می‌گیرد.

آشنایی با سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی، خصوصیات و ویژگی‌های این سبک جذاب!

 

لوازم و وسایل جانبی سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی

در طراحی داخلی نئوکلاسیک، از پارچه‌های با ارزش و غنی همچون ولوت، ابریشم و مخمل برای انتخاب رومبلی‌ها، پرده‌ها، رومیزی، کوسن‌ها و … استفاده می‌شود.

استفاده از گلیم‌، قالیچه‌ها و فرش‌‎های دستبافت و قدیمی با نقش و نگارهای کلاسیک و سنتی، به منظور ایجاد احساسی از گرما و صمیمیت در فضای داخلی خانه، همچنین  جزئیاتی آنتیک، عتیقه و کلاسیک مانند نیم تنه های رومی، مجسمه ها، جواهرات سنگی و .. به عنوان عنصری هنری و تزئینی برای دکور، در فضاهایی به این سبک رایج است.

آشنایی با سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی، خصوصیات و ویژگی‌های این سبک جذاب!

 

نورپردازی سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی؛ منابع و وسایل روشنایی سبک نئوکلاسیک

نورپردازی همواره به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از طراحی داخلی، نه تنها برای اهداف کاربردی، بلکه به مظور ایجاد روشنایی و جذابیت زیبایی شناختی در فضا استفاده می‌شود. در طول قرن‌های متمادی، سبک‌ها و گرایش‌های متعدد و مختلفی در زمینه‌ی دکوراسیون داخلی، پدیدار شده که هر کدام نشان دهنده‌ی ارزش‌های فرهنگی و هنری زمان خود هستند؛ سبک نئوکلاسیک، نمونه‌ای از این سبک‌ها است که از هنر، فرهنگ و معماری یونان و روم باستان الهام و سرچشمه گرفته است.

آشنایی با سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی، خصوصیات و ویژگی‌های این سبک جذاب!

 

تکامل نورپردازی سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی

در ابتدای ظهور سبک نئوکلاسیک، نورپردازی به وسیله‌ی فانوس‌های دیوارکوب و شمعدان‌ها انجام می‌شد، که یادآور استفاده از مشعل و چراغ‌های نفتی در دوران باستان بودند؛ این وسایل و منابع روشنایی اغلب از فلزاتی مانند برنز و برنج ساخته شده و با نقوشی کلاسیک و قدیمی تزئین می‌شدند. در قرن نوزدهم، استفاده از لوسترهای نئوکلاسیک با طرح‌های پیچیده و تزئینات نئوکلاسیک به منظور ایجاد محیطی لوکس و دلنشین، رایج شد.

آشنایی با سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی، خصوصیات و ویژگی‌های این سبک جذاب!

 

کاغذ دیواری و دیوارپوش سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی

وقتی صحبت از کاغذ دیواری به میان می‌آید، کاغذ دیواری اکستریم والز، در خدمت شماست تا برایتان سبک‌های مختلفی از کاغذ دیواری و پوسترهای دیواری را بررسی کرده و به جزئیات هر یک از آن‌ها بپردازد.

کاغذ دیواری‌ها به عنوان محبوب‌ترین دیوارپوش‌ها در صنعت دکوراسیون داخلی، با تنوع و تعدد فراوان خود در طرح، رنگ و نقش و نگارهای گوناگون، تمام سبک‌های دکوراسیون داخلی را فرا گرفته و به هر فضایی، عمق، شخصیت و جذابیت می‌بخشند. این نوع از دیوارپوش‌ها، از زمان‌ها و قرن‌های گذشته تا به اکنون، مورد توجه طراحان داخلی بوده‌اند.

آشنایی با سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی، خصوصیات و ویژگی‌های این سبک جذاب!

 

کاغذ دیواری نئوکلاسیک چیست؟

کاغذ دیواری نئوکلاسیک، غالبا شامل الگوها و طرح‌های گل‌ها، برگ‌ها، و انواع دیگری از گیاهان و شاخ وبرگ‌ها هستند. الگوهای هندسی، شامل خطوط راه راه عمودی و افقی و … نیز، یکی دیگر از طرح‌های کاغذ دیواری نئوکلاسیک اند.

از جمله طرح‌های کاغذ دیواری نئوکلاسیک، می‌توان به موتیف‌های الهام گرفته شده از هنر و معماری سبک مدرن و کلاسیک اشاره کرد. این موتیف‌ها شامل انواع مختلفی از تصاویر کتیبه‌ها، تندیس‌ها و نقوش هنری کلاسیک می‌شوند.

neoclassic

 

بهترین انواع کاغذ دیواری سبک نئوکلاسیک را با اکستریم والز تجربه کنید؛ قبل از خرید مشاوره بگیرید!

به طور کلی، کاغذ دیواری نئوکلاسیک، با طرح‌ها و الگوهایی که الهام گرفته از هنر و سبک کلاسیک اند، باعث ایجاد حس اصالت و زیبایی در فضا می‌شود. کاغذ دیواری‌های نئوکلاسیک همچنین طیف بسیار وسیعی از طرح و نقش‌های یونانی و رومی، شامل  طرح‌هایی از معماری کلاسیک، الگوهای هندسی متقارن، شاخ و برگ گل‌ها و گیاهان، طرح‌های آبرنگی و … را دربرمی‌گیرد.

 

 

 

به اشتراک بگذارید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *