دکوراسیون خانه به سبک ترکیه ای و لاکچری+تصاویر خاص

دکوراسیون خانه به سبک ترکیه ‌ای، یکی از روش‌های مورد توجه در دنیای طراحی داخلی است که جزییاتی از طراحی مدرن را با عناصر کلاسیک و لاکچری در هم آمیخته و فضایی شیک و دلنشین را در خانه ایجاد می‌کند. در دکوراسیون ترکیه ‌ای، اغلب از سایه‌ها و تناژ رنگی طبیعی و گرمی مانند قهوه‌ای، عنابی، سبز اشرافی، زمردی، زرشکی و… استفاده می‌شود. همچنین استفاده از متریال مرغوب و طبیعی و لوازم تزیینی و دکوراتیو لاکچری و آنتیک، احساسی از شکوه و شخصیت را به فضای خانه شما می‌افزاید. در این مقاله از اکستریم والز به بررسی نکات مربوط به چیدمان و دکوراسیون خانه به سبک ترکیه ‌ای و طراحی لاکچری می‌پردازیم.

زیبایی دکوراسیون ترکیه‌ای با استفاده از رنگ‌های اشرافی و مجلل

خرید انواع کاغذ دیواری

 

ویژگی های سبک ترکیه ای در دکوراسیون داخلی

  • استفاده از رنگ های گرم و طبیعی: به طور معمول در دکوراسیون ترکیه ای از رنگ‌های گرم و سایه‌های خاکی و برگرفته از طبیعت مانند قهوه‌ای، بژ، طلایی، زرشکی و سبز زیتونی استفاده می‌شود. این رنگ‌ها حس راحتی و صمیمیت را به فضای داخلی منزل بخشیده و فضایی شبیه به خانه‌های سنتی ترکی را ایجاد می‌کنند.

خانه‌ای به سبک ترکیه‌ای با دکوراسیون اصیل و رنگ‌های طبیعی

 

  • استفاده از پارچه‌های لوکس و طرح‌دار: در دکوراسیون ترکیه‌ای از پارچه‌های ابریشمی، مخمل و کتان با طرح‌های هندسی یا گل‌دار برای رومیزی‌ها، پرده‌ها، کوسن‌ها، رو مبلی‌ها و… استفاده می‌شود؛ این پارچه‌های لوکس و گران قیمت به فضای داخلی خانه شما جلوه‌ای مجلل می‌بخشند.

دکوراسیون ترکیه‌ای با ترکیب پارچه‌های گل‌دار و هندسی شیک

 

  • استفاده از متریال طبیعی: در دکوراسیون داخلی به سبک ترکیه‌ ای، اغلب از مواد طبیعی مانند چوب‌های درختان بلوط و گردو و ماهون با رنگ تیره و سوخته و طرح‌های منبت کاری شده، فلزاتی مانند مس و برنج و… استفاده می‌شود. از این مواد در ساخت مبلمان، اکسسوری‌ها و لوازم تزیینی و سایر عناصر دکوراتیو استفاده می‌شود.

فضای گرم و طبیعی در دکوراسیون ترکیه‌ای با چوب و فلزات سنتی

 

  • استفاده از تزیینات دست ساز و هنری: هنرهای دستی مانند فرش‌های دستباف، گلیم، شیشه‌های رنگی، از عناصر اصلی دکوراسیون ترکیه‌ ای هستند. این تزئینات نه تنها زیبایی بصری ایجاد میکنند، بلکه حس اصالت و فرهنگ غنی ترکیه ای را به فضای داخلی میبخشند.

حس اصالت در دکوراسیون ترکیه‌ای با هنرهای سنتی و دست‌ساز

 

قیمت کاغذ دیواری

 

عناصر لازم در چیدمان و دکوراسیون خانه به سبک ترکیه ‌ای

به طور معمول، دکوراسیون خانه به سبک ترکیه ‌ای با ظرافت خاصی تعریف می‌شود؛ چرا که این سبک ترکیبی فوق‌العاده از طراحی مدرن و کلاسیک بوده و سادگی را با طیف‌هایی شاد و عناصری شگفت انگیز در هم می‌آمیزد و بدین ترتیب نگاه‌ها را به خود جذب می‌کند. ظرافت خانه‌های ترک، هم در نمای بیرونی و هم در طراحی فضای داخلی خانه دیده می‌شود.

جذابیت سبک ترکیه‌ای با ترکیب رنگ‌های شاد و عناصر کلاسیک

 

  • فرش و گلیم: فرش‌های دستباف با الگوهای هندسی و رنگ‌های گرم، از عناصر اصلی دکوراسیون ترکیه ای هستند. این فرش‌ها نه تنها به عنوان پوشش کف استفاده می‌شوند، بلکه به عنوان عنصری تزئینی نیز کاربرد دارند.

فرش در دکوراسیون خانه به سبک ترکیه‌ای، عنصری جدایی ناپذیر و ضروری است. فرش به عنوان نمادی از شکوه در دکوراسیون ترکیه‌ ای، جلوه‌ای گرم و غنی را به فضای داخلی منزل بخشیده و استفاده از آن در چیدمان خانه‌ای به سبک ترکیه ‌ای، الزامی است. در دکوراسیون خانه به سبک ترکیه ‌ای اغلب، رنگ و نقشه‌ی فرش‌ها با طرح، الگو و رنگ‌بندی مبلمان و دیوارپوش‌ها تطبیق دارد.

فرش‌های دستباف در دکوراسیون ترکیه‌ای، نمادی از شکوه و اصالت

 

  • آینه‌ها و عناصر منعکس کننده نور و روشنایی: یکی از المان‌های تزیینی چشمگیر بر روی دیوار خانه‌هایی با دکوراسیون ترکی آینه‌ها هستند که فضای داخلی خانه را از نظر بصری روشن‌تر نشان داده و جلوه‌ای بزرگ‌تر به منزل شما می‌بخشند. استفاده از آینه‌هایی با قاب‌های گلدوزی یا چوبی حکاکی شده، می‌تواند به عنوان اثر هنری شگفت انگیزی در دکوراسیون خانه‌ به سبک ترکیه ‌ای عمل کند.

روشنایی و وسعت بیشتر فضا با آینه‌های دکوراسیون ترکیه‌ای

 

  • لوسترها: لوسترهای کلاسیک، جزو اصلی‌ترین تزیینات هنری برای نورپردازی در خانه‌ای با طراحی ترکیه‌ای هستند. در این سبک استفاده از نورهای سفید نسبت به نورهای زرد به منظور روشن کردن خانه ترجیح داده می‌شود، چرا که رنگ سفید ظاهری ظریف و آرام را به دیگر جزییات خانه می‌دهد.

زیبایی سبک ترکیه‌ای با لوسترهای ظریف و نور سفید ملایم

 

  • مبلمان چوبی کلاسیک: در دکوراسیون خانه به سبک ترکیه‌ ای و لاکچری، از مبلمانی کنده کاری شده از جنس چوب طبیعی در کنار میزهای چوبی استفاده می‌شود؛ از آن‌جایی که تولید صنایع دستی در ترکیه‌ رواج یافته است، ترک‌ها عاشق مبلمان چوبی دست ساز هستند که از چوب‌های غنی درختان مرغوبی همچون راش، گردو و… ساخته می‌شوند و جلوه‌ای ارزشمند و گران بها را به دکوراسیون خانه می‌بخشند. از این مبلمان چوبی کنده کاری و منبت کاری شده با طرح‌های نفیس و رنگ‌های بولد و غنی، اغلب در سبک‌هایی همچون کلاسیک، سنتی، لوکس و لاکچری استفاده می‌شود.

دکوراسیون ترکیه‌ای با مبلمان چوبی دست‌ساز و منبت‌کاری شده

 

Gold Wallpapers

 

  • دیوارپوش‌های کلاسیک و طرح‌دار: دیوارها در خانه‌های ترکی ساده نبوده و اغلب دارای طرح‌ و نقش و نگارهای سنتی و پر زرق و برق هستند؛ به همین جهت می‌توان از کاغذ دیواری‌ها که دیوارپوش‌هایی متنوع در الگوها و رنگ‌بندی‌های بسیار گوناگون‌اند، برای تزیین دیوارهای خانه‌ای به سبک ترکیه‌ ای استفاده کرد. بهترین گزینه برای پوشش دیوارهای خانه‌‌های ترکی استفاده از کاغذ دیواری کلاسیک است.
استفاده از کاغذ دیواری کلاسیک برای دکوراسیون ترکیه‌ای لوکس
کاغذ دیواری اکستریم والز کد ۷۰۹۸ از آلبوم پلوتونیوم

کاغذ دیواری‌های کلاسیک شامل طیف‌ها و سایه‌های غنی و گرمی همچون زرشکی، عنابی، بورگاندی، آبی فیروزه‌ای، بژ، سبز زیتونی و اشرافی و… هستند که درخششی باور نکردنی را به فضای داخلی خانه شما می‌افزایند. از دیگر دیوارپوش‌های متناسب با سبک ترکیه‌ای می‌توان به کاغذ دیواری لوکس و لاکچری اشاره کرد که اغلب در رنگ‌های براق و درخشانی همچون طلایی و نقره‌ای یافت شده و جلوه‌ای بسیار مجلل را به دکوراسیون خانه‌ای به سبک ترکیه‌ای می‌بخشند.

طرح‌های غنی و رنگ‌های گرم کاغذ دیواری در دکوراسیون ترکیه‌ای
کاغذ دیواری اکستریم والز کد ۵۱۰۳ از آلبوم هیدروژن

 

 

جمع بندی

دکوراسیون داخلی به سبک ترکیه ای، ترکیبی منحصربه فرد از عناصر سنتی و مدرن است که فضایی گرم و دعوت کننده را خلق می‌کند. با استفاده از رنگ‌‎‌های گرم، پارچه‌های لوکس، چوب و فلز، و تزئینات دست ساز، می‌توانید فضایی به سبک ترکیه‌ای در منزل خود ایجاد کنید. این سبک نه تنها زیبایی بصری ایجاد میکند، بلکه حس اصالت و فرهنگ غنی ترکیه‌ای را به فضای داخلی می‌بخشد.

با رعایت نکات و عناصر ذکر شده در این مقاله، می‌توانید دکوراسیون داخلی منزل خود را به سبک ترکیه ای طراحی کنید و فضایی منحصربه فرد و خاطره انگیز خلق نمایید.

 

به اشتراک بگذارید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *